Uzun yol için yat kullanın

Bu hafta başına kadar çok 3-2 kez olur. Bir tekne alıcı beni çağırır ve o hafta sonu bir tekne bakmak Florida gelmek olduğunu söylüyor. Sonraki hafta anket yapmak, ve eğer öyleyse bana arayacağım olabilir. Onu tekrar duymak asla on kez dokuzu.

Hiç yapmış herkesin bildiği gibi, yat alışveriş kolay değildir. Ancak insanlar bir tekne bakmak için seyahat, sık sık bin mil ya da daha fazla bile küçük biri için ne kadar beni hep şaşırtıyor. Ne yazık ki, çoğu zaman sadece yat olarak temsil edildiğini durumda olmadığını fena halde hayal kırıklığına bu uzun mesafelere seyahat. Bu sürprizler onları, ama öyle değil.

Size zaman israfını önlemek yardımcı olacak bazı ipuçları şunlardır.

İlk ve en önemlisi, bir satıcı ile ilgileniyor unutmayın, bir komisyoncu veya sahibi.Sadece onlar bir çıkarı var, ama “iyi durumda” neyin oluşturduğu konusunda görüş ve önerileri sizinkinden daha farklı olabilir. Onların normal eğim pembe bir satılık yat dır değil mi üstad.

Bu bir satıcı durumu hakkında geniş bir soru sormak ve doğru bir cevap almak için beklemek akıl dışıdır. “Evet, benim kiralık yat gerçek bir çöp parçası, ama yine de bakmak gelmelidir.” Herhangi bir satıcı olduğu gibi dürüst bir cevap vermek için nasıl bekleyebilirsiniz ki? Hatta “Bu oldukça ağır bir aşınma ve yıpranma vardır.” Hayır, doksan dokuz yüz satıcıların fudge – büyük zaman.

Bilerek ya da daha doğru bilgi elde etmek için bir strateji geliştirmek için, ya da sadece bir bok ateş uzun mesafelere seyahat asla. Ancak birçok alıcı sabit gelirli insanların her türlü dolandırıcılığı düşme eğilimi çok aynı nedenlerden dolayı bu bok ateş alır: bir sürü için gerçekten iyi bir şey alabilirsiniz

Bu yazı Uncategorized içinde yayınlandı ve , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorum bırakın